Social Icons

facebook google plus email

miercuri, 22 august 2012

5 metode de "time management"

După ultimele scrieri ale lui Stephen Covey, lumea afacerilor a fost atenționată prin sfatul său și al profesioniștilor să caute să maximizeze timpul și să câștige cât mai mult în carieră cât și în viaţa profesională. Lucrul ca web designer este super dar uneori este o practică contradictorie între a împăca afacerea cu creativitatea. Oricum, meseria de web designer poate fi foarte recompensatorie dacă reușiți să mențineți în echilibru această balanță. However, the being a web designer can be very rewarding work if you are able to find this balance. Iată mai jos 5 trucuri pentru managementul timpului specifice pentru web designeri:

Prioritizare Orice - Oricând
Stabilind priorități pentru orice, veți evita amânările care sunt cel mai mare consumator de timp în cazul acesta. Oricum, acest lucru merge foarte bine daca prioritizati nu numai munca (cum ar fi pornirea cu deadline-uri miraculoase apoi atribuirea celor mai importanți clienți etc.) dar și viața personală. Făceți-vă timp pentru prieteni, familie, cățel și altele. Antrenându-ți creierul să prioritizeze într-o manieră matură și practică vei fi capabil să te angrenezi repede în muncă (sau sa te oprești la timp ca să ajungi la timp acasă) fara să pierzi timpul.

Atenție la Călcâiul lui Ahile - și cum să rezolvi problema
Orice persoană creativă are un Călcâi al lui Ahile, acel moment în care nu poate gândi o altă expresie artistică, sau cuvânt, sau orice altceva și este blocat în fața unei pagini albe. Descoperă căi simple să ocolești aceste făgașe. Poate ai nevoie de o plimbare, sau să faci curățenie în baie, sau să dai muzica la maxim. Și când vei avea o problemă ca asta vei ști cum să scapi de ea.

Stabilește țeluri pentru întâlniri
Indiferent dacă ești într-o întâlnire în jurul unei mese rotunde de conferințe, la telefon sau chiar dacă azvârli un e-mail unui client, asigură-te că ai un obiectiv de fiecare dată pe care îți dorești să se îndeplinească şi pune întrebări pentru a realiza acest lucru. Cu scopurile bine stabilite în minte vei evita să pierzi timpul vorbind aiurea cu oamenii și vei putea să te concentrezi la munca ta mult mai repede.

Deconectează tot cu o singură excepție - Concentrarea
Când lucrezi la un proiect, fi prezent la acel proiect. Nu ține e-mailul pornit, nu răspunde la telefon, pune-ti în față un carton pe care scrie “Nu deranjați!” și amintește-ți că ai puțin timp ca acesta în care să nu fi deranjat, deci fă bine și lucrează cât mai mult așa până termini treaba.

Manevrați obstacolele profesional – Indiscutabil, web designerii de obicei nu se îmbracă la costum și cravată dar asta nu înseamnă că nu trebuie să te porți ca un profesionist. Dacă un client te face să întârzii, dacă ți se îmbolnăvește copilul sau alte probleme îți încurcă programarea fi responsabil și mergi mai departe.
If a client makes you late, your kid gets sick, or any other outside force causes your planned timeline to get screwy, take responsibility and push on. Mormăiala, învinuirea, reproșul te pun într-o stare de spirit urâtă și sunt mai șanse să fi tras înapoi. Modelează-ți timpul și păstrază-ți fața zâmbitoare.

1 comentarii:

  1. Numele meu este doamna Nadia Albert din Rusia și sunt astăzi o femeie fericită prin ajutorul unui împrumutător de împrumut, domnul Russ Harry. Voi trimite orice persoană care caută împrumut către această firmă de împrumut. El mi-a dat fericire mie și familiei mele, aveam nevoie de un împrumut de 500.000,00 USD pentru a-mi începe viața peste tot, fiind mamă singură cu 2 copii. Am întâlnit acest creditor credincios și DUMNEZEU care mă ajută cu un împrumut de 500.000,00 dolari SUA, la o rată scăzută. Este un om care se teme de Dumnezeu, dacă aveți nevoie de împrumut și veți rambursa împrumutul, vă rugăm să-l contactați prin e-mail-Elegantloanfirm@hotmail.com / număr Whatsapp + 393511617486

    RăspundețiȘtergere